Tuinontwerp

Een tuin ontwerpen en aanleggen doe je best niet ondoordacht. Eerst en vooral moet je een “goed plan” hebben. Aandacht voor de wensen en verwachtingen van de klant vormt de basis voor een goed ontwerp. De tuinarchitect meet uw tuin nauwkeurig op en brengt alle bestaande constructies of blijvende objecten in kaart.

Tuinaanleg

Uw tuin moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en functioneel. Uw groene omgeving moet daarom voorzien zijn van voldoende comfort. Paadjes, terrassen, opritten en andere verhardingen maken de tuin toegankelijk en zorgen voor extra cachet.

Tuinonderhoud: Snoeien & scheren

Stijn en zijn team verzorgt dagelijks het tuinonderhoud van privétuinen en groenzones rond bedrijven. U wil absoluut zeker zijn van regelmatig onderhoud van uw tuin of terrein? En u zoekt daarvoor een professioneel tuinaannemer?

Machinale Tuinwerken

Staat er een boom in de weg en moet die geveld worden? Of wil je een nieuwe gazon aanleggen en is de ondergrond niet egaal? Per opdracht selecteren we telkens de meest geschikte machine om de machinale tuinwerken zo snel en vlot mogelijk te laten verlopen. Wij realiseren verschillende soorten machinale tuinwerken bij particulieren zodat jij te allen tijde kan genieten van een mooi verzorgde tuin.